Nu één disney beeldje kopen tweede beeldje gratis

Winkelaanbieding van de week, buurman en buurman, nu voor euro x in plaats van xxx

Tante Hannie

Voor realisatie van De Verzamelkast, Nostalgia en uiteindelijk MediaDrome is geld nodig. Daarom is MediaDrome gestart met haar winkel ‘Tante Hannie’, een winkel in licentie artikelen. Voor de verzamelaar maar ook voor eens een keer een ander cadeau, een cadeauwinkel met een heel eigen assortiment. Walt Disney, Pokémon, Jan Jans en de Kinderen, Barbapapa, Star Wars en de Minions zijn enkel namen waarvan producten in de winkel te vinden zijn.

De winkel wordt gerund door vrijwilligers en is gehuisvest in Winkelcentrum de Molenpoort nummer 32 in het hartje centrum van Nijmegen. Een winkelcentrum met een grote variatie aan ondernemers. In het overdekte winkelcentrum is het altijd mooi weer.

Natuurlijk heeft Tante Hannie ook haar eigen webshop waar veel artikelen te vinden zijn. Ga eens kijken op www.tante-hannie.nl. Al bij 50 Euro worden de bestellingen gratis verstuurd.

Leegstand in (historische) centra is een groot probleem. Daarom heeft MediaDrome en Tante Hannie het initiatief genomen om nieuwe activiteiten en evenementen te ontwikkelen voor een alternatief voor de lege ruimtes. Niet alleen in de verschillende adviesgroepen en/of brainstormsessies is MediaDrome mee bezig maar ook binnen haar Tante Hannie in Winkelcentrum Molenpoort.