MediaDrome

MediaDrome is de nieuwste overdekte dagattractie van Nederland. MediaDrome wordt een belevingswereld voor jong en oud, gevuld met nostalgie, hedendaagse beeldcultuur en nieuwe trends.

MediaDrome heeft een collectie van ruim 120.000 artikelen die naar aanleiding van televisie, film, musicals of games op de markt zijn gebracht. Daarnaast beschikt MediaDrome over originele decors en rekwisieten.

MediaDrome richt zich op vijf pijlers: Televisie, Film, Gamen, Strips en Musicals. Loop door de jungle van Tarzan, zie de ruimte vanaf een ruimteschip, speel de bekendste en nieuwste games, beleef de pracht en praal van musicals, kijk met nostalgische gevoelens terug op de televisieseries uit jouw jeugd en kom oog in oog te staan met jouw filmhelden.

In MediaDrome krijg je de mogelijkheid om te beleven. Geen stoffige vitrinekasten, geen passieve looproutes. Jij komt naar MediaDrome om te beleven, te voelen, te horen, te ruiken en te zien.

MediaDrome organiseert daarnaast, gedurende het hele jaar, evenementen, beurzen, themadagen, filmvertoningen, presentaties, fandagen en zakelijke evenementen. Wanneer je ook komt, zomer of winter, zon of regen: er is altijd wat te doen in MediaDrome.

De komende maanden wordt er hard gewerkt aan de realisatie van MediaDrome, dus houd ons in de gaten!